Ja estàvem casi de vacances desprès de la competició de Vic. Estàvem molt contents per la feina que havíem fet. Llavors ens va arribar un Mail de WRO el 27 de juny, convidant-nos a la final nacional de Platja d’Aro. Quina sorpresa!!!

Això volia dir que teníem que entrenar-nos molt per  la competició. Vam passar-nos l’estiu entrenant molt i molt, fent millores al robot i al programa…

 

D’entre les millores havíem de  fer moltes calibracions i sobretot millorar el temps! A Vic no vam quedar primeres perquè el robot era massa lent. Després de les modificacions de la última ronda vam aconseguir fer el circuit en 57 segons, i els que van guanyar, ho van fer en 49.

TEMPS, TEMPS, TEMPS I MÉS TEMPS. HAVÍEM DE BAIXAR EL TEMPS!!!

Vam haver de tornar a fer el programa de nou, millorant el recorregut per millorar el temps, augmentant la velocitat. Però quan augmentàvem la velocitat es tornava BOIG amb el siguelinea, així doncs,  vam haver d’ ajustar molt el programa perquè no es tornes més BOIG.

A vegades el robot confonia el groc amb el vermell i tirava les fruites grogues enlloc de les vermelles. Però no us direm com ho vam solucionar perquè és un secret per l’any que ve.

Tot l’estiu fent proves i vam aconseguir que el robot fes bé el circuit en 30 segons. UN NOU RECORD PER KARMA TEAM!!!

 

 

 

 

 

Just abans de la final vam aconseguir que  fes el circuit en 22 segons, però a vegades es tornava BOIG.  Ens guardàvem aquesta versió del programa per si anaven maldades el dia de la competició.

Estàvem a punt!!! Ja podien tremolar els altres equips.

Estiu entre robots

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *