Arriba el gran cap de setmana de Karma Team! Ja estàvem preparats!

Vam marxar tots plegats el dissabte 15 de setembre. Quan vam arribar a Platja d’Aro ens vam instal·lar a un apartament de davant del mar.

A mitja tarda vam anar cap al pavelló i vam recollir les acreditacions, després ens vam instal·lar a les taules per començar a fer proves i més proves. La veritat és que van sortir força bé: estàvem molt contentes i preparades pel dia següent. Després de sortir del pavelló vam anar a sopar a un Viena que hi havia per allà. Després d’un sopar calent vam anar corrents a l’apartament per anar a dormir.

 

 

L’endemà ens havíem d’aixecar molt i molt d’hora per anar a LA GRAN FINAL!!! però abans d’anar a dormir no ens vam oblidar de posar a carregar les bateries!!!

No ens ho podíem creure!!!  Havia arribat el gran dia!!! Mare meva quina sòn!!! Els nostres pares ens havien aixecat a les 7 del matí en un diumenge!!! T’has d’aixecar tan d’hora per fer robòtica? No podíem esperar a les 11 del matí?

 

 

 

 

En arribar al pavelló ens vam posar les acreditacions altre cop i vam entrar amb les caixes fins a les taules. Quan van dir el temps enrere vam començar a montar el robot. Ens van cridar per dir-nos la NORMA SORPRESA!!! La norma sorpresa era: treien una peça vermella i la van intercanviar per una de blanca però el robot també l’havia d’empènyer com si fos una vermella. Però va ser chupat modificar el programa.

 

 

 

Tot semblava que anava bé fins que van començar les rondes…

Les proves abans de la primera ronda ja van anar una mica malament i la primera ronda va anar fatal. El robot es va tornar boig, i el mateix va passar a la segona i a la tercera ronda. Què estava passant??? si el programa estava bé!! no podia ser veritat 🙁

Al final de la tercera ronda tocava dinar. Ja necessitàvem un descans perquè estàvem des del matí tancades sense menjar. Sort que els nostres pares ens van posar una bossa de M&Ms a la motxilla. Mentre dinàvem seguíem preguntant-nos què li passava al robot.

Finalment els pares van avisar a l’organització perquè allò que estava passant no era normal. Un senyor molt amable va venir i ens va dir que havíem de tancar tot i tornar a començar. Així vam fer-ho i semblava que el robot tornava a funcionar. El públic anava entrant preparats i dinats per veure la quarta i cinquena ronda. Nosaltres ja estàvem confiades. La quarta ronda vam calibrar malament i el robot no va fer el que que havia de fer, però la cinquena i última ronda vam fer 75 punts en 28 segons!! Era el que hauria d’haver passat a la primera ronda i les coses haguessin estat molt diferents!

 

 

S’havia acabat la final! havíem quedat antepenúltimes però per un problema que no sabíem arreglar. I és que quan tens moltes pestanyes obertes al programa del Mindstorm, quan envies el codi al robot no s’envia bé. Coses dels ordinadors i la informàtica.

 

Tot i així vam sortir molt contentes de la feina feta. Han sigut molts i molts mesos treballant per arribar fins aquí. I ara ja estem preparades pel següent repte. Què tremolin els altres equips per l’any que ve!!. Vindrem més fortes que mai!!

La Gran Final WRO 2018!!
Etiquetado en:                                

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *